Ad Section

PRATİK PEYNİR KISKACINDA LEVREK TARİFİ


Balık tariflerimize bir yenisini daha eklemeye karar verdik. Pratik Levrek Tarifi ile farklı lezzetler sunacağınız güzel bir sofra hazırlayabilirsiniz.





Yeni Paylaşacağım Tarifleri Youtube Kanalıma Abone olarak ilk siz ulaşabilirsiniz. Sosyal Medya Hesaplarımı da Takip Etmenizi Öneririm Instagram




Tariflerimizi sosyal medya üzerinden paylaşabileceğiniz gibi kendi tariflerinizide bizimle paylaşabilirsiniz.



PEYNİRLİ LEVREK MALZEMELER



  • Levrek 300/400 :1 adet

  • Toz Parmesan :80 gr

  • Domates :70 gr

  • Taze Ispanak Yaprağı :50 gr

  • Biberiye :1 dal

  • Tuz,Ak Biber

Nasıl Yapılır




Levrek balığı fileto şeklinde derisi de olmak kaydı ile açılır. Tuz ve ak biber serpilerek beklemeye alınır.

Domatesler kabuğu soyularak ince olarak yuvarlak şekilde doğranır.küçük bir tabak içerisinde levrek filetoları ile bir kat levrek üzerine domates ve ıspanak yaprakları gelecek şekilde kat kat dizilir.

Küçük tencere içerisine çok az su konularak kaynamaya bırakılır.Levrek katlarımızı kaynayan su içerisine tabak ile beraber altına çember konularak tencere içerisine oturtulur.Kapağı kapatılarak 8 dakika buharda pişirilir.

Diğer tarafta teflon tava yardımı ile parmesan peyniri eritilerek üçgen kalıp yapılır.Pişen levreğimiz bu kıskacın içerisine alınarak servis edilir.



Tarifini paylaştığımız Peynir Kıskacında Levrek Tarifi ile ilgili merak ettiğiniz ve ya ilave etmek istediğiniz bir şey olursa yorum bölümünü kullanarak bize ilete bilirsiniz. Bizleri sosyal medya üzerinden takip ederek Pratik tarifler ilk size ulaşsın.

About Author

WebinSokagi
WebinSokagi

Has laoreet percipitur ad. Vide interesset in mei, no his legimus verterem. Et nostrum imperdiet nostrum imperdiet appellantur appellantur usu, mnesarchum referrentur id vim.

0 yorum:

Yorum Gönder

Subscribe Now